Paramedische Praktijk Vandaag | Oefentherapie Cesar

Telefoon: 073-2032475
Email: info@praktijkvandaag.com

Oefentherapie Cesar

Een mens beweegt de hele dag door, ieder op zijn eigen manier. Dat maakt u als mens herkenbaar en uniek, al vanaf grote afstand. Dagelijks bewegen we op automatisme zodat we na kunnen denken bij alle andere activiteiten die het leven van ons vraagt. Hoe vervelend is het wanneer bewegen pijnlijk wordt en u gaat hinderen in uw dagelijkse activiteiten. De Oefentherapeut Cesar kijkt samen met u naar uw bewegingspatroon en de wisselwerking hiervan op uw klachten. Een kleine verandering hierin kan vaak al een groot positief effect geven.

Doordat houding en beweging alle vlakken van ons dagelijks leven raakt, is Oefentherapie Cesar erg breed inzetbaar. Enkele voorbeelden zijn:

* rug-, nek-, hoofdpijn;

* bekkenklachten voor/tijdens/na de zwangerschap;

* stressgerelateerde klachten;

* scheefstand bij (groeispurten van) kinderen;

* opbouwen van activiteit bij chronische lichamelijk klachten.

Hoe komt u bij de Oefentherapeut Cesar terecht?


Uw huisarts of specialist kan u doorverwijzen voor Oefentherapie Cesar. Ook kunt u op eigen initiatief terecht voor Oefentherapie Cesar. Tevens is het mogelijk om een eenmalig consult aan te vragen voor advies, dit kan rechtstreeks bij de Oefentherapeut.
Er is regelmatig overleg tussen de huisartsen en de Oefentherapeut Cesar waarin patiëntinformatie wordt uitgewisseld. Indien nodig wordt ook tussentijds overleg gevoerd, bijvoorbeeld bij complicaties. Wanneer de therapie is afgerond, gaat er een verslag naar de huisarts of specialist waarin het behandelresultaat wordt aangegeven.