Paramedische Praktijk Vandaag | Oefentherapie Cesar

Telefoon: 073-2032475
Email: info@praktijkvandaag.com

Werkwijze


Aanmelden:
U kunt zich op verschillende manieren aanmelden: telefonisch op 073-2032475, via email of via het contactformulier.

Belangrijk om mee te nemen:

- verwijsbriefje, als u die heeft gekregen heeft van huisarts of specialist
- legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of identiteitskaart)
- handdoek

Na de intake zal nader onderzoek plaats vinden gericht op u klachten. Er wordt met u besproken waar we in de behandelingen aan kunnen / zullen werken. In de meeste gevallen krijgt u direct enkele adviezen of oefeningen mee naar huis.


Behandelingen:
Centraal in de behandeling staat, om samen met u, te werken aan uw hulpvraag, klachten of wensen. Er wordt gewerkt aan haalbare, persoonlijke doelen. Afhankelijk van u hulpvraag, intake en onderzoek wordt er aandacht besteed aan o.a verminderen van de pijn, ontspanning , stabiliteit, de ademhaling, mobiliteit, balans in spierkracht / spierlengte en het aanleren van dagelijkse houdingen en bewegingen.


Verslag verwijzer:
Als de behandeling is beëindigd wordt een verslag naar de huisarts, (indien u door een specialist verwezen bent ook naar de specialist) zodat zij op de hoogte zijn van het resultaat van de behandeling

Qualiview:

De kwaliteit van onze Oefentherapeutische zorg vinden wij belangrijk en we streven er naar om deze patiëntenzorg continu te verbeteren. Uw ervaing als patiënt is hierin van essentieel belang!

Vanaf 2016 hebben we hiervoor het onafhankelijke en geaccrediteerd meetbureau Qualizorg (met online monitor Qualiview) in de arm genomen. Zij versturen online vragenlijsten namens onze praktijk. Uw gegevens worden volledig anoniem verwerkt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij als Oefentherapiepraktijk en uw verzekeraar komen niet te weten wat u persoonlijk heeft geantwoord. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met derden. Deelname is geheel vrijwillig en heeft geen enkele invloed op de zorg die u (of uw kind) krijgt. Het kost u ongeveer vijf minuten om de vragenlijst in te vullen.